PDA

View Full Version : Lightwave registration site now working



Wolvy_UK
02-16-2011, 08:36 AM
I' ve seen in a few threads that people have been having trouble getting into the registration part of newtek' s website.

If you follow the link given by Beevee in the forums here in the sticky at the top of the page Lightwave support > General support it will not work.

Main reason is it has a ; on the end of the link. I just tried it and deleting that so it says http://register.newtek.com works.

Also, you can go to newtek.com and go to top bar > customer care > register a product, which will take you to http://reg.newtek.com ,which also works fine. I' m pretty sure I tried a day or two ago and it was' nt working then, but it is now.

pat-lek
02-16-2011, 08:48 AM
I still have a problem for login me at the 2 adress.

When i ask for my user name and my password, by enter my e-mail adress, the user name and the password that i give (by e-mail, my e-mail adress is in the base) don't work.

Wolvy_UK
02-16-2011, 09:07 AM
Check your password is correct.

You might have used a different one to the one you use to login here.

If you' ve registered lightwave before, just click on forgotton password and your details will be emailed to you.

If that does' nt work, email Newtek to sort it out for you. I' m just passing the news on.

pat-lek
02-16-2011, 09:24 AM
If you' ve registered lightwave before, just click on forgotton password and your details will be emailed to you.



That what i do, but the username and password i give don't work.

But, at this time, i don't need to have access at my donwload page (I have LW 9,6, i have buying my upgrade to LW 10; but i'm still on mac os 10,5 (and Lw 10 need mac os 10,6) I have a big back up to do, before upgrade from 10,5 to 10,6