PDA

View Full Version : License file not found in xp



nightrider
01-24-2011, 10:30 AM
I have to reinstall this to new computer now suck and I use xp here
but I cant register the lgw 10 now I put in my license nummber corect.
Ant the messages i SE IS THE LICENSE FILE SUCCSEFULT wright restart lgw I do that but the lgw cant found my license file that file are under document settings/my user/newtek/10 I open this file and my license nummber are there but I cant register hiw shuld I do ????

nickdigital
01-24-2011, 10:33 AM
You using the right key? There's one for 32 bit and one for 64 bit LightWave.

nightrider
01-24-2011, 10:35 AM
I use the key for 32 bitsr window

nickdigital
01-24-2011, 10:41 AM
And you put the file into the folder path below? Replace [name] with what your log-in is.

C:\Users\[name]\.NewTek\LightWave\10.0\licenses

nightrider
01-24-2011, 10:44 AM
here is my url to xp with lgw
C:\Documents and Settings\mynae\.NewTek\LightWave\10.0\licenses
to the license folder I se my license file and I open that file and there are all my license nummber 111-1111-1111 etc

nickdigital
01-24-2011, 11:24 AM
That path is correct. I wonder if you have the wrong license. The license for 10 is different than the one for 9.6.

nightrider
01-24-2011, 11:30 AM
but this license work to win 7 to that computer that are on reparation now
how shuld I get other win 32 license nummber ?
I cant se that to the register section to lighwave

nickdigital
01-24-2011, 11:34 AM
That's odd. The license number should work on either operating system. The only thing that I can think is that you've installed the 64 bit version of LightWave and are trying to use the 32 bit license file. Could that be a possibility?

nightrider
01-24-2011, 11:37 AM
No I have install 32 bits vers and I must say this sucks bequse I cant use this now and I have restart this computer 6 times now and the lgw cant finde the license file

nightrider
01-24-2011, 11:42 AM
here you se the error

nickdigital
01-24-2011, 11:47 AM
What if you put the license file in the same folder where Layout.exe and Modeler.exe is?

You're not using shortcuts that redirect the configs are you?

nightrider
01-24-2011, 11:49 AM
I have try to put the license file to the same folder that I have layout modeler shortcut yes from the start meny

nightrider
01-24-2011, 11:53 AM
Here you can se the succses mesages I get when I put in the license nummber and after I restart I get the error

nickdigital
01-24-2011, 11:54 AM
Oh, don't use the registration utility. Edit the license.key file in notepad. Type in your license key and then save the file.

The registration utility doesn't always work.

nightrider
01-24-2011, 11:55 AM
I olso try to edit that to notepad with the same error

nickdigital
01-24-2011, 12:01 PM
Hm, I'm running out of ideas. You're sure your file is license.key and not license.key.txt?

nightrider
01-24-2011, 12:04 PM
not .txt and now I dont now how to use this bequse I cant found enny other license to lgw 10 I use from 9 and this work to the other computer

nickdigital
01-24-2011, 12:09 PM
Well the license for 10 is different than the one for 9. Did you register your copy of 10 properly?

DaveG
02-10-2011, 07:45 AM
what is the story!?!