PDA

View Full Version : Can't seem to output high image res



aji2010
12-06-2010, 07:37 AM
When I render a scene LW is only outputting 800x480 to the image viewer even though I have set the output resolution to SXGA(1280x1024).

(The render preview information is also showing 800x480).

I am setting the SXGA(1280x1024) resolution by going in to 'Render Globals' and then the 'General' tab.
Is this the correct way to do it in LW9?


Many thanks.

aji2010
12-06-2010, 08:03 AM
ah....ignore this post. I worked out what I was doing wrong.
The resolution for image output is set via the camera properties and not, strangely enough, via the render properties.

4dartist
12-06-2010, 08:15 AM
ya you have to check 'Use Global' in the camera for the render globals to control it.