PDA

View Full Version : Remove scene editor instance



Traveler
11-18-2010, 03:55 AM
In layout i have the option to create a new instance of the Scene Editor. The problem I have however is that I cant seem to get rid of them. When I close them all and later want to open just one, all instances pop up again.
So the question is how can I remove an instance?

Thanks,

Lightwolf
11-18-2010, 04:16 AM
They're Master Handler plugins (basically because they need to save their settings with the scene). ctrl-q will open the panel for them.

Cheers,
Mike

Waves of light
11-18-2010, 04:32 AM
He he. I had this very same problem.

Also, to stop it from happening again, remove 'New instance' from your menu.

Ricky.

Traveler
11-18-2010, 06:44 AM
Thanks, that helped :)