PDA

View Full Version : adding a custom resolution to the config file



monfoodoo
10-17-2010, 09:53 PM
Can i do this?I wanted to add a 1680 by 1050 to the list,but not sure of the how the line should read when i type it in..

Silkrooster
10-17-2010, 10:23 PM
If I remember it tells you how in the manual. It may depend on what version you have though.

monfoodoo
10-17-2010, 11:33 PM
Ok,thanks for the reply.