PDA

View Full Version : Setting change



MarkSPatterson
10-01-2010, 07:18 PM
OK... what did I change? Now when I render, the image has a faint checkerboard overlay and in the background. LW7.5. I have search all my settings and can't find what I did. Any ideas?

Lightwolf
10-01-2010, 07:34 PM
You forgot to plug in the dongle. LW is running in Discovery mode (it should also say so in the title bar).
Either that or there's no (valid) license file.

Cheers,
Mike

MarkSPatterson
10-01-2010, 08:01 PM
Ooooh... yeah.

(Stupid,stupid, stupid, stupid, stupid, stupid, stupid, stupid, stupid, stupid)

thanks