PDA

View Full Version : Motion Mixer



Simon-S
09-27-2010, 09:06 AM
Hi All,

I have a series of motion mixer animations that I've laid out in motion mixer and I want to bake those animations back onto my model for export.

Does anyone know if this is possible with motion mixer?

Cheers,
Simon

Skonk
09-27-2010, 09:40 AM
There is a Bake Motion button on the top of the MotionMixer window isn't there?

Can't open LW up here to check sorry but I think there is one.

BlueApple
09-27-2010, 01:32 PM
Skonk is right. The Bake Range button in Motion Mixer will drop keys on every frame to your model, overwriting whatever is there before.

The other method is to click Edit Motion (from Motion Mixer) twice, and then make sure you choose Layout Channels->Keep Channels. This will give you your keyframes back to your model unbaked. Depending on what your animation looks like and what you are exporting to, this method may not be what you need (though this exports far less animation data, generally.)

Simon-S
09-30-2010, 10:24 AM
Thanks guys...problem solved :)