PDA

View Full Version : Need license help



Amurrell
08-30-2010, 11:06 AM
I had to trash my computer due to some registry problems and the re-install LW 9.6 and HC. I entered the license in 9.6 through the key thinkgy but it didn't take and put one in the .NewTek/licenses directory for HC but it can't find it either. SO since things usually took right away after install, I haven't had to manually enter it in a while, so any help would be appreciated. It should work, but it doesn't...hmmm.

nickdigital
08-30-2010, 11:16 AM
Did the drivers for your dongle install correctly?

For 9.6 the license needs to go into the Program Files>Newtek>Programs folder.

I believe Core and LW10 are the only apps that use the .Newtek folder setup.

Amurrell
08-30-2010, 11:28 AM
Yeah... for some reason I had to run the registration utility as an administrator to get 9.6 to run, now I just need to get 10 to see the dongle somehow. Says hardware lock not found every time I run it.

Update: I was being an idiot... had to install the newest Sentinel drivers, and now everything is cool. Sheesh.