PDA

View Full Version : where to get multi-shift



Ghuskin
08-03-2010, 04:09 PM
I have been looking for multi-shift and google is giving me the run around. Can anyone tell me where to find multi-shift

nickdigital
08-03-2010, 04:25 PM
I believe it comes with the installation.

If you go to Edit Menu Layout it should be under the "Modeler Tools" category.

Ghuskin
08-03-2010, 04:40 PM
no i only have super shift and newtek said it didn't come with the vt5

JeffrySG
08-03-2010, 06:25 PM
What version of LW are you running?

prometheus
08-04-2010, 06:53 AM
should be there in lw 9.6
Im not sure, but I believe it by default might be hidden.
go to edit menu layout in modeler, and search for multishift.

Michael

dwburman
08-04-2010, 08:12 PM
If the lightwave you have came with the vt and you haven't upgraded lightwave then you probably have an older version that didn't have multi-shift.

Ghuskin
08-07-2010, 09:52 AM
i checked out the modler search and it is not in the software. I have the vt5 version. It has super shift

WizCraker
08-09-2010, 05:46 PM
If you upgrade it can be found under the Multiply Tab under Extend. From versions 9.3 to 9.6.1

Ghuskin
08-13-2010, 09:24 AM
so does anyone know if it can be put into vers. 8.5. Don't want to upgrade yet still in the learning process on several programs and have not picked a favorite yet.