PDA

View Full Version : Can someone fix that?



Dick Ma
09-17-2003, 08:49 AM
here, the jammed panel....

sannyasi
09-17-2003, 04:33 PM
I've only seen similar results to that one other time.
Are you running winXP or 2K with something like windowblinds to skin your UI. If so disable it on LW using the per application config.
If your not running a skinning program then my only other guess would be your graphics card is running in to difficulties displaying things.
If this is the case than you will probably notice problems in other openGL and or Direct 3D apps.

Extent
09-17-2003, 11:22 PM
I have the same problem on occation recently. Only started happening after I upgraded from my Gloria II to an FX5600. Just restarting LW makes it go away for a while. It hasn't done it to me in a week or two.