PDA

View Full Version : 32 to 64 bit key ?



Skywatcher_NT
07-28-2010, 09:16 AM
Stupid question maybe, but I want to switch from 32 bit lw to 64 bit lw.
64bit version seems to use another key. Where/how do I get this ?
Can I still use my 32 bit version from time to time (plugs, etc. )
or is it a one way street.

thanks

nickdigital
07-28-2010, 10:31 AM
You need to register your software again. When you do you'll have the option to specify which operating system. The same goes if you're going to install on a mac. You'll need a different license key.

32 bit plug-ins (.p files) won't work on 64 bit (lscripts will though) so it's good to have both 32 and 64 installed just in case.

Skywatcher_NT
07-29-2010, 02:59 AM
Ok. Thanks for the reply.
I thought it would be something like that.
Works now.:thumbsup: