PDA

View Full Version : Modules always on top



tmon
09-16-2003, 03:48 PM
and keep covering up the T[2] menu, prefences settings panel....

also if i "alt-tab" to see my web browser or any other open app, the modules cover that too.

anyone else ever have this happen?

wierd. it just started yesterday. and this T[2] has been humming along since last september!

ideas? suggestions?

help!

Max Steel
09-17-2003, 07:28 AM
Yeah. .I have seen this happen before, and I reported it as a bug on more than one occasion, but I could never reciprocate it.

If you have your module layout saved as a configuration.. you can clear the desktop, and then reload your saved modules, and you will probably see the menu back where it should be..'in front'

If this doesn't work.. go into the C/VideoToaster folder and find the batch file 'oops I messed up my cong....' and execute that.


..Steel..

tmon
09-17-2003, 05:43 PM
Yeah, reloading my config file helped, that plus a reboot seems to have done the trick. Thanks, Max.