PDA

View Full Version : anyway to shift the timing of background image sequence?



arrow1234
07-05-2010, 02:20 PM
HELP!
i am trying to composite a video where there are 10 characters(each character has about 60 bones in which they are all animated for 200 frames).

Now when i bring the animated characters and the background image sequence into layout, it doesnt look as ideal as i expect. Therefore i have to shift the timing of the background image sequence back and forth until i think its decent. How do i achieve that?

I tried the "Frame 0 Time Code" in General Option but i didnt help, all it does is just shift the timeframe without affecting anything.

appreciate your help thanks

nickdigital
07-05-2010, 04:45 PM
I believe in the Image Editor you can specify when an image sequence can start. As for shifting back and forth dynamically you can't do that.

arrow1234
07-05-2010, 07:32 PM
oh right, how did i not see that...
anyway, thanks for the help. I really appreciate it :D