PDA

View Full Version : DP Kit is corrupted archive



TripD
07-01-2010, 05:36 PM
Can anyone confirm one way or another whether it's just me having trouble getting a good archive from Denis's site? I have tried multiple times to download the DP Kit, but each time the file won't uncompress. I use Winrar as a rule, but it if another brand would work let me know. I just sent him an email explaining all of this. Thanks for listening. :)

Dodgy
07-01-2010, 05:54 PM
Which one? I downloaded and unpacked the win32 version last night and it's working fine.

Hieron
07-01-2010, 06:27 PM
Had the same issue, solution: use FireFox (or another browser than IE)

I'm not joking.

TripD
07-01-2010, 07:58 PM
thanks for the quick replies guys! I am using pc 32 bit.... will try firefox and see what happens.

TripD
07-01-2010, 08:08 PM
Thanks Hieron! That was the ticket. Stupid IE! :cursin:

walfridson
07-02-2010, 03:41 AM
Sometimes IE cache can still get your old currupted downloaded file if you redownload the same file. Just clear internet cache and download again.

Hieron
07-02-2010, 05:28 AM
would be quite the coincidence if Dpkit has corrupted cache only. Never ever had any problems elsewhere and see more people having the same issue.

But who knows.. bit odd

Tobian
07-02-2010, 09:44 AM
People still use IE? Wow!

and this is on a technical forum too!

Just wow!

:D

Glad it worked for you.

speismonqui
07-02-2010, 11:55 AM
People still use IE? Wow!


:D:D:D:D
dont use IE, dont use AD!
Good idea for a t-shirt :thumbsup: hehehehe

zapper1998
07-02-2010, 11:58 AM
Tic

Tic

Tic



Tie a stick of Dynamite to the IE thingy, Lite the Fuse, and run for it....


I would use Fire Fox, But It so screws up the Windows Explorer stuff..
I use the other Browser
Not IE
Not FireFox
the Other One....


Michael

walfridson
07-02-2010, 12:22 PM
What is a Browser? (http://www.youtube.com/watch?v=o4MwTvtyrUQ)