PDA

View Full Version : eps File Loader



Ericvon777
06-30-2010, 09:04 AM
Does anyone know why the eps file loader would not be an option under the File> import> selection in my menu?

BlueApple
06-30-2010, 09:45 AM
It may not be loaded in your menu, but still present in the program. Go to Edit Menu Layout and do some digging on the left. Add the loader to the menu (right column). Good luck.

Ericvon777
06-30-2010, 11:51 AM
It worked! Thanks so much!! It is never a bad day to learn something!!