PDA

View Full Version : Static shadows?



YaGfXg33k
06-10-2010, 02:55 PM
I have a scene - It has one spotlight in it with shadowmaps enabled. In render globals I have shadowmaps turned on. If I render individual frames (F9) the shadows are all correct. If I render out an image sequence or an animation, the shadows become static and as objects move in the scene, the shadows stay in their original positions.

What am I doing wrong here?

Dodgy
06-10-2010, 03:01 PM
Do you have Cache Shadow map on?

YaGfXg33k
06-10-2010, 03:20 PM
AHHH! That was it! Thank you Dodgy!