PDA

View Full Version : recording Tricaster PGM clean feed (no overlay)



alerall
05-28-2010, 02:20 PM
I'm using Tricaster Broadcast and I was wondering if there is any way of having a PGM Cut clean feed, without the graphics I overlay on it.
I was thinking that in the future, network graphics will change and I'll like to have the PGM clean feed to replace it. Is there any way to have it in external port? (composite, SDI, Component?)
Thanks
Regards
AleRal

SBowie
05-28-2010, 02:29 PM
No, not at this time - sorry.

alerall
05-31-2010, 02:01 PM
OK, thanks anyway, perhaps in future updates...

PIZAZZ
05-31-2010, 02:11 PM
I had several people ask me about that functionality at NAB after seeing the prototype TCXD850 boxes. Hopefully it will be one of the functions added before shipping.