PDA

View Full Version : Lock Graphic to an Input - xd300



synide
05-25-2010, 06:28 PM
Is it possible to lock a graphic to an input on the xd300?

I would like one of the camera inputs to ALWAYS display a certain graphic overlay.

ZachSchuster
05-25-2010, 07:04 PM
Yes, but it must be run through a Virtual Input. You can't lock a title to, say, camera 1. But you can lock a title to V1, with Cam1 in the A or B bus.

SBowie
05-26-2010, 05:52 AM
To be really specific, for TCXD300 you can select a media player as a source for the Overlay channel assigned to a given Virtual Input. This does not really lock the VI to a specific graphic or title (unless the playlist for that media player has only one item in it). You need to make sure the currently selected playlist item is the one you need.