PDA

View Full Version : Skytracer2 error?



objuan
05-18-2010, 04:42 PM
I'm getting some black 'tears' in my skyscape from certain angles while using skytracer2.


waaaa.


any ideas?

shrox
05-18-2010, 06:15 PM
That is strange, I've never seen that before.

Nangleator
05-24-2010, 07:36 AM
Looks like a giant, black Pokemon walking by.

I can't guess how to fix it. Okay, maybe raise the sky thickness and cloud heights?

Better yet, download a nice skydome and map it to a large sphere. It will look way better and render mondo faster.

3DGFXStudios
05-24-2010, 09:37 AM
Or use smartIBL.com than you have a nice light setup for free.

Nangleator
05-24-2010, 09:59 AM
I just fiddled with IBL. My goodness! Quick comps to show off objects have never been so easy! Ground shadows and everything!

objuan
05-26-2010, 12:14 AM
Afraid I dont have much time to fiddle with IBL at the moment

(I already dealt with my skytracer issue by baking it, seeing that it was still F-ed up, fixing it in photoshop, and being happy about the 7 second render instead of 15 seconds)

is IBL a plugin for LW or a stand alone program?



Nangleator, is that baby seal blood you have your logo stamped into? It says your from MA, not Canada.

Thanks guys

3DGFXStudios
05-26-2010, 04:16 AM
it's a plugin. Really easy to install and great explanation how it works on the website. Just download a few HDRI images from the site and load the plugin. Point it to the dir were your HDRI (ibl files) are and your're done.

Nangleator
05-26-2010, 05:04 AM
The seal is from a picture... google "seal" and "photobomb."

The signet came first. Supposed to be wax.