PDA

View Full Version : Save Queue in Render-Q



Ron Schatz
05-13-2010, 08:13 AM
Saving a queue in Render-Q is giving me an error with saving or loading the saved file, what kind of extension does the file need?

Pabloepc
07-13-2010, 03:17 PM
Hey, I get the same error? When clicking the 'Save Queue' button a Load File window appears? Very strange? Have you managed to figure out if theres a plugin missing?

Matt
07-14-2010, 07:30 AM
Fixed.

The 'file' variable was being established twice, once for the file and once in the '(drive,path,file,ext) = split(queueFileName);' array.

I made the variable to the file on disk (for load and save) unique.

Oh, and no file extension is needed, but you can add .txt if you want to be able to double click on it in Windows to read it.

Pabloepc
11-04-2010, 04:00 PM
In the words of Austin Powers, "You are a friggin genius"! Or was that Dr Evil???
This is going to save me loads of time.
Thank you very much Matt.
:bowdown: