PDA

View Full Version : Can't load scenes with morphs



firstmarker
04-21-2010, 10:04 PM
As soon as I add a couple of morphs into a scene, I can't reload the file. Scrubs through just fine, renders fine, but if I save and try to reload, Layout just hangs up. I've spent an entire day trying to come up with workarounds...

SplineGod
04-22-2010, 12:48 AM
what kind of morphs?

firstmarker
04-22-2010, 08:40 AM
Endomorphs, each with one target map, using the Morph Mixer displacement to animate. I can add one endomorph to the scene and animate, it all works out fine. As soon as I add a second object with a morph target and apply the displacement, I can't reload the scene after saving. I thought maybe there was a naming convention conflict, but I've tried every approach to that with no luck.

SplineGod
04-22-2010, 06:13 PM
Try removing morph mixer, adding in the new endomorph and then reapplying morph mixer.