PDA

View Full Version : Displacement map question



Philbert
04-04-2010, 11:45 AM
So have a displacement map set up that I've used before (pictured below) and it worked fine, but I only had one UV map and one image before. This time I have 2 of each. So do I duplicate the whole tree and somehow attach both trees to the output or do I just have two image nodes and somehow attach them both to the Subtract node?

http://content.screencast.com/users/philnolan3d/folders/Jing/media/145a8dca-b643-4e07-9c98-40778d49eb5d/2010-04-04_1340.png

probiner
04-04-2010, 12:19 PM
You can combine the two outputs that come from the Multiply nodes and then input them into the Vector>Scale, using a Scalar>Add node.

I think this is it. I think Spot Info gives you the normals of the Polygons, not of the Points, but maybe i'm wrong.
Cheers

EDIT: i forgot about the subtraction so what was posted before doesn't work =)

Philbert
04-05-2010, 05:20 PM
So nobody knows? Doesn't seem that hard, I just don't know nodes very well.