PDA

View Full Version : Hidden edges being selected



Philbert
02-18-2010, 12:18 PM
I'm working on a car model and have the front hidden while I work on the back but every time I lasso select an edge all of the hidden edges become selected. Any idea what causes this or know a way to fix it?

Video:
http://screencast.com/t/NDIzY2FiNjUt

geothefaust
02-18-2010, 12:57 PM
Hey Phil, are you by chance using CC subds? I notice this sometimes happens with the current implementation of them.

Philbert
02-18-2010, 01:00 PM
Yes, I am actually. Now I've switched and the bug was fixed. Thanks. Hope it gets fixed for real at some point.

geothefaust
02-18-2010, 01:38 PM
Yeah me too. IMHO, the current iteration of CCs is totally useless. I've tried and tried to use them, but they are so utterly flawed it is mostly pointless trying.

It's unfortunate, but I believe we can all rest assured that CORE will not have this problem. :thumbsup:

Philbert
02-18-2010, 01:51 PM
Well for the most part I have no problem with CCs, I think the only thing that really bothers me is the UV map can't have any subpatch interpolation. Oh and the edge weighting can't be mirrored.

Philbert
02-18-2010, 02:22 PM
Whoops nevermind, it just started doing it again even with regular subpatches.

geothefaust
02-20-2010, 01:23 AM
Really? I've never had it happen with regular subpatches. Herm, try deleting your configs maybe? (save your prefs of course before hand)

Philbert
02-20-2010, 07:33 AM
Yeah, that might be the solution.

Philbert
03-03-2010, 02:23 PM
Bah! Now it's started happening on my laptop too, so it can't be just this install.

geothefaust
03-04-2010, 02:22 AM
Dude that is weird.

I've only ever had it happen to me with CC SubDs. I wonder what the issue could be?

Regardless though, clearing your configs should definitely solve the issue. (Be sure to save your hotkeys and other stuff first!)

Philbert
03-04-2010, 02:24 AM
Yeah I'm just being lazy 'cuz it's a pain to save all that stuff out. :p