PDA

View Full Version : Where did the open beta news go?



OlaHaldor
02-11-2010, 01:43 AM
I have yet to find this beta forum, nor do I know who to contact in order to get access. I registered for the open beta late 2009..

My main concern is being able to play around with FPrime the way it's ment to be. My Quad Core PC at home literally beats the 2xQuad Mac Pro in the crotch, rendering the same scene with FPrime.... ! I wish it wasn't so... And I have a big hope that the x64 version will fix this.

Kuzey
02-11-2010, 06:07 AM
Try sending a private message to one of the Newtek guys...see if that helps?

Strange about Chuck's post about 9.6.1 disappearing like that....Mmmmm.

Kuzey

Chuck
02-11-2010, 12:08 PM
Try sending a private message to one of the Newtek guys...see if that helps?

Strange about Chuck's post about 9.6.1 disappearing like that....Mmmmm.

Kuzey

What disappeared? The latest news post was on the 4th: http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=106155

Chuck
02-11-2010, 12:10 PM
I have yet to find this beta forum, nor do I know who to contact in order to get access. I registered for the open beta late 2009..

My main concern is being able to play around with FPrime the way it's ment to be. My Quad Core PC at home literally beats the 2xQuad Mac Pro in the crotch, rendering the same scene with FPrime.... ! I wish it wasn't so... And I have a big hope that the x64 version will fix this.

If you've signed up but have not yet been given access, contact Customer Services either by phone or email: http://www.newtek.com/faq/index.php?contact=service

They should be able to confirm the sign-up and set your status.

Kuzey
02-11-2010, 01:11 PM
What disappeared? The latest news post was on the 4th: http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=106155

I swear I didn't see it.....I swear it. Of course, it had to be right under my nose for me to miss it..haha :D

Kuzey