PDA

View Full Version : Move Plus tool



younglion
01-29-2010, 03:02 PM
I have a possibly dumb question. Does anyone know why I cannot see my move plus tool? I have searched through my command list and nothing shows. I have 9.6 on mac. I mostly use lightwave on PC so I didn't know if there was something different with Mac's version that I didn't know about. Anyone know how I can find this? I need this tool.

ramccombe
01-29-2010, 03:15 PM
For me it is under Modify/Translate/More. I attached a screen shot. Hope this helps.

younglion
01-29-2010, 03:22 PM
Yeah that's the problem. That's where I normally see it but it's not there. :(

ramccombe
01-29-2010, 04:09 PM
When I have odd things happen like tools don't work correctly or don't show up, I have found a new set of preference files will often times be the cure. Aside from prefs, a re-install of Lightwave. Hope this helps. :thumbsup:

younglion
01-29-2010, 04:16 PM
yeah I was worried that I might have to resort to a reinstall, but I'll try the prefs first. Thanks for the help ramccombe. :D

ramccombe
01-29-2010, 06:26 PM
Hope you get it sorted out. :thumbsup: