PDA

View Full Version : surface name



staplers
01-25-2010, 05:59 PM
i've placed two surfaces to an object and now decide I only want one. I selected the unwanted surface and renamed it with the wanted surface name.
My question is, how do you or can you delete the unwanted surface name in the surface editor?
Thanks

nickdigital
01-25-2010, 06:46 PM
Save, close and reload the object.

staplers
01-25-2010, 09:50 PM
thank you