PDA

View Full Version : motion designer



teknomage
09-05-2003, 12:01 AM
I'm doing cloth simulations with Lightwave 6.5. So far things are going ok but I
ran into a small problem whenever I tried to use a subpatched version of the article of clothing I was making in Modeller. Is there some intermediate step that I'm missing in order to use a subpatched version of an object in motion designer?
All the non - subpatched versions of clothing worked fine in my tests.

I'm running Lightwave 6.5 on a Mac G4, 450 processor, 1.5 gigs RAM, MAC OS X.

Thanks for any help.

TM

:D

Dodgy
09-05-2003, 02:53 AM
Have you set the object to 'Subdivision order>last' in the object panel?

Matt
09-05-2003, 02:55 AM
sounds like you need to set the 'Subdivision Order' to 'Last' in the objects properties (under the 'Geometry' tab).

Matt
09-05-2003, 03:01 AM
ahhhhh post while posting! :)

teknomage
09-05-2003, 10:53 AM
Dodgy and Matt,
Thanks for the assist folks. I'll give it a shot.

TM:D