PDA

View Full Version : Nodes & worley shaders



Ty Catt
01-11-2010, 12:55 PM
Hey y'all,

Is there a way to access purchased Worley Plug-in Surface Shaders (i.e. Acid) in the new Surface Nodes Interface (and not in the Shaders Tab in the old Surface Editor)?

Still a bit new to nodes, just curious!

Thanks!

Tyler

UnCommonGrafx
01-11-2010, 03:09 PM
No, they have to be rewritten as nodes.

Dodgy
01-11-2010, 08:40 PM
There is a similar node the Dpont nodes though. Get them and so much more here for free.

http://pagesperso-orange.fr/dpont/main_fr.htm

Ty Catt
01-12-2010, 07:24 AM
Thanks for the help, comrades.

Tyler