PDA

View Full Version : Select connected on azerty



Mikewave
01-07-2010, 12:22 PM
To select all polys in modeler, on a pc I press alt+], on my mac that doesn't work. Tried Shift+alt+), shift+alt+], shift + alt+whatever, nothing works. Getting tired of clicking Selection/Connected, too many clicks.

Any help?

rsfd
01-07-2010, 04:13 PM
according to the default keyboard shortcuts it should be just ] without any modifier key on a Mac with QUERTY keyboard layout.
On AZERTY you will most likely have to map "Select connected" to your own shortcut. (it could be "AltGr - ]" but the AltGr does not exist on a Mac keyboard)
(with a Mac QUERTZ keyboard here there's no other solution anyway, I've mapped all relevant selection commands to option modifier keys e.g. opt-c for "select connected")

BeeVee
01-08-2010, 03:25 PM
What rsfd said, you need to remap the shortcut hit that alt-F9 shortcut.

B

Mikewave
01-08-2010, 03:58 PM
Yeah, I figured creating the shortcut myself was the only option, but you can't blame a guy for trying ;-)

Thanks guys