PDA

View Full Version : Transformers



oliversimonnet
12-31-2009, 10:42 AM
hello all.
iv bin wondering lately, and browsing the internet for answers, but i cant find any.
if any one noes what 3D program was used to mack Transformers2?

thank you in advance.

Mike_RB
12-31-2009, 10:49 AM
hello all.
iv bin wondering lately, and browsing the internet for answers, but i cant find any.
if any one noes what 3D program was used to mack Transformers2?

thank you in advance.

I don't know for sure. But I would put money on maya+renderman for the heavy lifting.

Andyjaggy
12-31-2009, 01:40 PM
Actually I think I read somewhere a lot of it was rendered in mental ray. Don't quote me on that though.

LightGhost
12-31-2009, 02:11 PM
must be the same software used for the first one, XSI.

oliversimonnet
12-31-2009, 04:43 PM
aww! i was hoping Lightwave, the only good program i no that thay used Lightwave in is Battlestar galactica. lol
o and 300

Cageman
01-03-2010, 07:47 PM
Maybe not as good as those done by Digital Domain or ILM (as in Transformers 1 and 2), but cool enough...and done in LW. :)

http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=96144&highlight=transformer