PDA

View Full Version : where is untangle ?



sampei
12-16-2009, 11:12 AM
I was talking to JeffrySG about this and I can't seem to find the untangle tool anywhere in LightWave 9.6. Needless to say I have looked everywhere and in depth, has this been removed or can it be added ? Is it hidden somewhere I have't looked ?
I have already looked in the configure buttons panel and edit plug-ins window.

Nangleator
12-16-2009, 11:13 AM
It's the last thing under "Modeler Tools" when you do a menu layout. Make a button for it!

sampei
12-16-2009, 11:27 AM
you mean when I open configure menus from edit>edit menu layout or alt-F10) ? the last thing on the "modelers tools" list is translate...if I do a search it tells me it can't find it :(

JeffrySG
12-16-2009, 11:55 AM
yeah, when I go to the 'configure menus' and do a search I find it here in the left menu under modeler tools also... I then added it to my plugin menu (on the right). Does anyone know why it would not show up for Sampei?

http://i47.tinypic.com/5obkhd.png

biliousfrog
12-16-2009, 12:12 PM
I've got a customized version of the studio production style of layout and it's under Modify - Translate - More - Untangle (at the bottom)

You've won half the battle by remembering what it's called, rediculous name, I can never remember the name of it.

daforum
12-26-2009, 12:07 PM
Are there any demos or video tutorials available showing how it works?

JeffrySG
12-26-2009, 03:19 PM
Are there any demos or video tutorials available showing how it works?

I use it a little in one of my video tutorials...
http://www.pixelandpoly.com/video007.html

daforum
12-27-2009, 03:34 PM
I use it a little in one of my video tutorials...
http://www.pixelandpoly.com/video007.html

Thanks JeffrrySG, and I enjoyed the tutorial too. I never knew what untangle did and it will be very useful for future work. :thumbsup: