PDA

View Full Version : Scene Editor Double Vision



Richard Hebert
12-14-2009, 07:22 PM
How do I eliminate the instances of Scene Editor? Manual shows how to create them but every time I bring up the Scene Editor I get four windows now. Yikes!!

Richard

toby
12-14-2009, 09:43 PM
Go to the Master Plugins panel and remove them there.

Richard Hebert
12-15-2009, 02:17 PM
Thanks Toby.