PDA

View Full Version : Firewall problem



jet172
11-02-2009, 06:54 AM
Hi.

Changed my firewall setup and now I can't download anything from Newtek. I assume Newtek is using a special port that must be open when downloading?

walfridson
11-02-2009, 08:43 AM
ftp port 21? :)

jet172
11-02-2009, 10:07 AM
Hi.

Changed my firewall setup and now I can't download anything from Newtek. I assume Newtek is using a special port that must be open when downloading?


Found it.

It's just the standard FTP Port 21