PDA

View Full Version : [Help/Layout/procedurale] Gardner cloud?



jbaudrand
10-17-2009, 07:04 AM
Hello,
I've installed lw 8.5 on G5 for rendering and I can't find Gardner Cloud in the available procedurale menu.

Is it normal?

rsfd
10-17-2009, 08:58 AM
Hi,
you might want to install Denis Pontonnier's (http://pagesperso-orange.fr/dpont/main_en.htm) LW add-on "Renderman Collection" (http://pagesperso-orange.fr/dpont/plugins/Textures.htm) which includes Gardner Clouds amongst other additional Procedurals.
Denis is a "must know" for all LW-users :bowdown:
You will certainly find some other goodies there

jbaudrand
10-18-2009, 02:07 AM
:foreheads damm I didn't remember there was not part of lw!

:bowdown: thanks

rsfd
10-18-2009, 06:39 AM
:thumbsup: