PDA

View Full Version : Error: No visible layers were found



webnel
08-29-2003, 04:56 PM
Does anyone know the cause for a dialog box "Error: No visible layers were found" popping up when opening a scene in LW 7.5.?

Thanks

Judas_Childman
08-29-2003, 07:31 PM
Usually this will show up if an object exists in the scene that has layers that were hidden (via the layer browser) in the modeler or no longer contain data in them, since the modeler is not smart enough to remove empty layers and condense the active ones when you save.

hrgiger
08-29-2003, 10:21 PM
I have had similar errors and sometimes the hub doesn't do such a grand job of showing layers that have been added or deleted or moved, even after a refresh. Most of the times it works.

Usually, when I have gotten that error, I cut and pasted the object into a new object and resaved it and that seemed to work. It does seem to have to do with the object layer menu but I've looked at it before when I had the problem and everything looked like it should.