PDA

View Full Version : RE: Changing atmosphere in your scene



simonlion
09-03-2009, 12:41 AM
How do you change the atmosphere In your scene... When I click on new atmosphere, all my objects go away..
Thanks
simon..

lwaddict
09-16-2009, 08:29 AM
Welcome to Vue.

Sorry, my sarcastic side got the best of me.

Which version of Vue are you using?
Are you a member of any of the Vue forums on E-Onsoftware.com?

This program is buggy as hell, you may have stumbled onto something although I haven't seen this happen in a very long time.

simonlion
09-17-2009, 01:00 AM
Welcome to Vue.

Sorry, my sarcastic side got the best of me.

Which version of Vue are you using?
Are you a member of any of the Vue forums on E-Onsoftware.com?

This program is buggy as hell, you may have stumbled onto something although I haven't seen this happen in a very long time.

Thank you very much. I did not know how to change the atmosphere, After learning Tutorials from Lynda.com, and GEEKATPLAYSTUDIO.COM,,, I learned what to do... I love Video Tutorials,,,,
Do you have any other advise for me ?
I work with LW 9.6
Thanks
Simon

lwaddict
09-24-2009, 07:55 AM
Did you want to just pick an atmosphere or actually make changes to the one you've got?

Because picking a new atmosphere goes like this...
top menu -> Atmosphere -> Load Atmosphere (the pick one)
or Hit F5

Or, if just changing it...
top menu -> Atmosphere -> Atmosphere Editor (then go to town)
or Hit F4

I must not be understanding the question exactly though because that's just too easy...please reiterate if I'm off base here.