PDA

View Full Version : Is there a spin/rotate controller out there?



Johnny
08-18-2009, 05:45 PM
as in spinning a propeller, wheel, or some other thing that you need to have rotating at some set speed for the duration of an animation?

I've been entering multiples of 360 degrees to try to get this.

thank you!

J

RudySchneider
08-18-2009, 05:56 PM
What about setting up just one rotation, with Post Behavior set to Repeat in the Graph Editor?

Johnny
08-25-2009, 07:12 PM
What about setting up just one rotation, with Post Behavior set to Repeat in the Graph Editor?

a very simple and easy-to-implement solution.

thank you!


J

Mr Rid
08-25-2009, 08:54 PM
What about setting up just one rotation, with Post Behavior set to Repeat in the Graph Editor?

Or perhaps rather set to 'Linear' for continuous rotation. 'Repeat' will make the animation jump backward at the end of each rotation.

Johnny
08-25-2009, 10:25 PM
quite right. a fact I observed while tinkering with it.

the cool part is that I got to see what those other functions do...


J