PDA

View Full Version : audio in DFX



Maimo
08-26-2003, 11:50 AM
im pretty new to dfx, and i was wondering how can i import a scratch audio track (using a loader?) and play it back in my preview to sync audio.

Can i scrub??

The courseware dosnt seem to cover this, and the manual is kinda sketchy as well.

Justinw
08-27-2003, 03:10 AM
Hi there,

Have a look under the Reference/Saver tool section in the help file. There's a section on the audio tab which should clear things up a bit. It appears you can only scub in the Timeline view, and you have to do that by actually scrubbing the audio track itself.

Cheers,

Justin W.

Maimo
08-31-2003, 06:23 PM
thanx, i tried it, its good enuf to sync to VO and musical hits, ill do the hard stuff on avid. Thats pretty cool, it sounds kinda like the matrix blured sound.