PDA

View Full Version : More inputs



PIZAZZ
07-28-2009, 05:59 PM
:)

Yeah I might as well be the first to repeat what a few of my clients have asked for. Either a box with more inputs (6-8 total inputs) or a way to link up multiple boxes together.

SBowie
07-29-2009, 06:16 AM
That's going to be a popular request, I think Jef. :)

Peter Platzer
02-12-2010, 02:30 PM
Is there a way to synchronize two replays?

We would need to record 6 cameras starting at the same time with the record button.

The other solution would be to have a TC recorded.
But I think this would only be possible on an audio channel right now.

Any hints? Thanks.

SBowie
02-12-2010, 03:26 PM
Any hints? Thanks.Not at this time.