PDA

View Full Version : ddr lockup



wprg
08-25-2003, 07:26 AM
whenever i playback commercials via ddr . sometimes they will freeze up during playback. it mainly happens when i am recording to my other hard drive.

Matt Drabick
08-25-2003, 11:31 AM
Have you run the auto-configure utility?

Matt Drabick,
DigiTek Systems

dml
08-26-2003, 06:31 AM
Another thought . . . you have two independent SCSI arrays in your system? You want to adjust the settings for the DDR in Preferences. Play with the megabytes per second setting and see if that makes a difference. Also adjust the CPU cache settings.

Matt Drabick

dml
08-27-2003, 06:35 PM
Try rendering your commercials and saving them as single files.

Matt Drabick