PDA

View Full Version : Dynamite : hardware/LW configs that work...



SplittingPixels
07-11-2009, 02:11 PM
Okay, so what I'm wondering is... For those people that have gotten Dynamite to work, what hardware/OS/LW combination did you run it under?

The only one I've gotten to work so far is :

• plugin : Dynamite Lite 1.04b
• CPU : AMD Athlon 64 X2
• OS : WinXP 32-bit, SP3
• LW : v.9.6
• settings : single-threaded render only, multi-threading crashes

I'd love to give Dynamite Lite 1.2b a try, but it crashes immediately on every machine that I've tried it on, new and old. ;) I remember someone posting that they'd gotten it to work, but I can't seem to find the right thread... :p

prometheus
07-12-2009, 07:36 AM
If you use the pc 64 bit system you should probably be fine from what Ive
heard..the crashes in the latest releases seems to occour only
in 32 bit systems.

Im soon about to get me a new pc with 64 bit, and Ill see then, but
then again It might not be so interesting anymore since dynamite seems to
have vanished without a trace or notice on what΄s going on.

Michael

Phil
07-12-2009, 11:21 AM
It's working fine on my MacBook Pro (October 06) in both OS X (32-bit) and Boot Camp (32-bit and 64-bit).

jwiede
07-12-2009, 08:10 PM
Phil, are you using the Lite version or the full version? If the full version, are you using both modes, or just the fluids mode?

monovich
07-12-2009, 08:14 PM
1.2b
Q6600
XP64
9.6
multi-threaded
fluids
full version

Phil
07-12-2009, 11:04 PM
Phil, are you using the Lite version or the full version? If the full version, are you using both modes, or just the fluids mode?

Both modes, full version.