PDA

View Full Version : VT - Troubleshooter



Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7

  1. Saving Audio Mixer Presets
  2. VT Card not found on Dell XPS 720
  3. reinstall vt3
  4. VT5 Timeline won't play
  5. VT5 will not see SX84 Help!!!
  6. Targa File Help
  7. Switcher on VT5 is switching itself!
  8. VT Board not Seen
  9. VT-5 Stuck on Auto Calibrate
  10. Major Problems with VT5(less then 15 hours to fix!)
  11. Still A Problem!
  12. VT-5 Audio Problem
  13. VT5 Internal Streaming Question
  14. Issues with our Sanyo PLC-XF35N Projector
  15. CG Designer Problem in VT-5?
  16. Cannot Open VT5 projects.
  17. vt33 - no a/v in or out
  18. CG Acting Crazy During Live [bptc]
  19. VT 5 Switcher Freezing Hell.
  20. VT[5] Windows Audio drivers don't install
  21. TV[5] Crashes (Forced back to VT[4])
  22. VT(4) Capture - Video Is Dropping Frames
  23. VT3 Switcher will not run since patch 4909?
  24. Stray video at the top of capture
  25. Event Viewer System Error messages
  26. Windows audio capture driver level wrong
  27. SDI video out of sync with analog audio
  28. Audio: AAC, SDI & Me
  29. Can VT 5 capture HDV through fierwire
  30. Deck Controller and CanonGL1 Problem
  31. Another alpha bug?
  32. Freeze frames on upper part of picture
  33. SX-SDI Question
  34. VT problem
  35. CPU up 90% in VT5 idel
  36. Audio input problem vt 5
  37. Hearing the audio
  38. VT5 Loading Problem (SpeedEdit Startup Screen)
  39. Audio Echo
  40. Is VT5 batch capture broken?
  41. Computer lockups
  42. SX-SDI Audio Question
  43. Relinking audio/video clips in VT5
  44. video calibration issue
  45. SDI Embeded audio pleeeeze just work.
  46. Custom Desktop - Save doesn't really Save on crash
  47. install trubble
  48. VT5 Crashes Intermittently
  49. VGA in VT 5
  50. Dvd workshop did not install
  51. RS-8 Doesn't Work
  52. Can not render anything out of VT5
  53. Bizarre loss of captured files
  54. Help me to find my switcher.
  55. Failed to open RTME Device
  56. Audio synch phenomenon
  57. How can I import "mov" files in to VT3???
  58. VT5 SDI crash and SX84 audio output noise
  59. Render Options Gone
  60. No video out-PGM or Main
  61. Problem on VT3 Editor
  62. DDR Audio Problem
  63. NTSC/PAL preferences
  64. About VT5 Live stream
  65. hangs vt5
  66. Y/C inputs are BW and bleed into the Composite channels
  67. Black Spots Appearing over parts of footage
  68. RTV I/O plugin error with AE
  69. Crash on change of effect bus
  70. Can't re-install software
  71. VT5 & SX-8 Issues
  72. Live Streaming with VLC
  73. vt5 - LW8.5 - Multishift missing
  74. Render options
  75. All-New VT[5] Can't Connect to NewTekrtme.dll Driver for VT[5] Newbie
  76. Name-Dropping: What Does Nero Call Their Packet-Writing Applet?
  77. Can't See Anything...HELP!
  78. Audio Issues (I think)
  79. VT5 Program Freeze Frame
  80. streaming crash
  81. Signal Interference/Wavy Lines caused by CCU?
  82. vt5 video noise (ok screaming loud noise)
  83. Rs-8 / Rma #3
  84. Can't Open Project
  85. can'tpreview composite + YC inputs
  86. cameras show up really bad on VT5
  87. New VT-5 Install-- no video
  88. crash on Quicktime renderering
  89. New computer- no VT5
  90. VT5 and Stickam
  91. DVE Missing Icons
  92. Capture Sound Waveform
  93. 16:9 or HDV letterboxed and streached in VT5 playback
  94. SX-SDI Get no Inputs ?
  95. VT4.6 issue now on VT5
  96. Y/C Input failure?
  97. CPU usage with M2T files SPEdit and DDRs
  98. SX-SDI No Prog Amp for Inputs ?
  99. VT 5.2 Error
  100. Firewire causing VT5.2 to crash
  101. major issue with clips moving on their own- vt5.2
  102. Audio clips not rippling with video.
  103. MAJOR issues with cgs in vt5.2
  104. CG jitters screen
  105. MXF Playback Problem with VT4.6
  106. avcodec-nt keeps crashing
  107. VT5.2 not playing mov h264 smooth
  108. I think vt5.2 has a personality and gets lonely.
  109. Problems with breakout cable connection to older VT board - no SX-8(4)
  110. Problems with VT5.2 and SX-8
  111. Auto Calibrate issue
  112. vt 5.2b mouse focus issue
  113. Clitchy Audio slow video speed ?!!
  114. VT5 Flash Push Streaming
  115. System audio through VT card
  116. Losing inputs randomly on SX84
  117. SX-SDI refuses to switch inputs again ?
  118. Image sequence not loading
  119. VT4.6 does not see VT Board
  120. Music played in iTunes constantly glitches
  121. quicktime cant export from vt5.2? why
  122. VT 5.2, 5.2b Poor Quicktime Recording Performance
  123. Need HELP: Unable to keep up with this capture configuration
  124. Trouble starting AURA
  125. Field 3 error
  126. DDR icon?
  127. Aura 2.7 dont save config on exit
  128. Trouble with Audio?
  129. TMPGEnc Problem - PLEASE HELP ME
  130. tga sequence import! refresh my memory
  131. Live video scrambled
  132. Problem redering with alpha
  133. Proc Amp disaster
  134. VT 4.6 rtv file in AE CS4
  135. Background render bug
  136. Video Stuttering
  137. VT4.6 hangs at synching time
  138. Upgraded from NT4SP1 to NT4.6 - LiveView Window is Black&White
  139. Audio strange stuff
  140. audio file stops in mid-capture
  141. Connecting component out from Sony DSR-300 DVCAM camera to Newtek SX-8
  142. Alpha Channels
  143. DDR format/size
  144. Suggestions anyone - VT-5 Quicktime Capture halts a few minutes after starting captur
  145. Dropping frames when switching with RS-8
  146. VT[5] Audio Sources
  147. Capture doesn't write on Options Change?
  148. Video clip stutters
  149. BeethovenAP and other error messages
  150. Why is my VT system beeping?
  151. Warning: Different Voltages in Newer PCI Slots
  152. Mixer automation
  153. VT[5] Install not complete: newtekrtme.dll driver install: How?
  154. Autocal dialogue w/"Drive Indexing Off?" Prompt in VT[5]: Gone?
  155. VT[4] is crashing every time I boot it. Help!
  156. Issue with sx-84
  157. Woah! 5.2b UAC Compatibility for Non-Admin Acct: How?
  158. Output problems and crashes?
  159. Capturing HDV footage
  160. SX 84 back channel audio issues
  161. VT5 080923 VTSpeedEdit keyboard commands not working
  162. Consistent Green Screen 'O Death
  163. WMV Audio level problem.
  164. StoryBook and DVE'S
  165. Help! broadcst tomorrow, Audio driver for vista?
  166. component out VT3 not working
  167. DV camera not showing up in switcher
  168. Vt speededit crash help
  169. SX-84 input quits working
  170. Computer Noise on audio outputs
  171. audio clicking
  172. LiveControl will not activate
  173. Known issue with QuickTime 7.6.4
  174. I need SDK_VT example code
  175. After UPDATE no VideoDevice in MediaEncoder
  176. CG Crawls Positioning
  177. Media Encoder x64 and no video device
  178. VT5 Crash
  179. Noise in audio from back output
  180. VT5 AVI DV Type2 capture problem
  181. vorbis_encode_VBR could not be found
  182. VT Will no longer function
  183. WHAT is wrong with NewTek?
  184. Video Capture cuts out
  185. Rendered Video is fine but length says 00:00 frames
  186. Windows Media Encoder crashes VT
  187. MPEG1 Encoder Issue
  188. Can't select anything but still image sequence
  189. DDR's squishing 16x9 images/videos vertically.
  190. VT[5].2 Windows 7 64bit - Quicktime Issues
  191. proc amp causing vt5 crash
  192. Can anyone reproduce this crash?
  193. audio issue when recording
  194. Video glitching when using 3 external sources
  195. Error
  196. XDCAM EX files won't play after 5.3 update
  197. vt-4 not accept usb video Capture??
  198. Fastest Steps to a VT5 Reinstallation?
  199. Double Clicking in CG designer crashes VT
  200. Windows taskbar on top?
  201. SX-SDI No Picture RED POWER LED BLINKING
  202. SX84 input goes dark
  203. Installation error message
  204. Not getting power to VT5 breakout box
  205. VT 5.3 Graphics "shimmering"
  206. V 5.3 Installation Error Msg
  207. Help VT5 crashing - cannot display icons without lock ups
  208. avi wrapper causes VT5 & SpeedEdit to crash
  209. Audio bpopping in new toaster output
  210. Vt-2
  211. Problem rendering to DV AVI Type 2
  212. Windows 7
  213. Projector or second monitor not detected
  214. VT5 random crashes
  215. VT4 switcher won't use more than 2 camera signals
  216. Fire wire DVD player capture
  217. VT[5] Live - Bad input signal on composite, YC and component
  218. Help VT[5] DV out from Main Row not work
  219. VT Card conflict
  220. Canīt Play files avi HQ NEWTEK
  221. VT5 Installation
  222. After FX Plugin No Longer working for CS4?
  223. Advantage of SE2
  224. WHite line at top of picture
  225. Major Batch Captue Issue
  226. Losing chroma within VT5
  227. Sx-sdi no audio in ?
  228. DDR video playback freezes
  229. VT-5 CG Won't Open File
  230. Launching VT5- 2 copies?
  231. VT5 Sync problem
  232. Total Lock up
  233. DDR Froze
  234. No signal via supplied cable yc or c on input
  235. Audio Issue
  236. Audio/video out of sync in WMV
  237. Video Audio Sync Issues Playback With DDR
  238. Windows or VT issue?
  239. SX Breakout Not Detected
  240. Tool Shed Causing A Crash
  241. VT video/audio issues
  242. I think MY SX-8 Is Dead Can i get it fixed in the UK?
  243. Updated Quicktime to 7.6.9 and get QTCF.dll is missing error
  244. VT3 wont work with win 7 ?
  245. VT[5] Audio recording
  246. No Component Out Signal....
  247. RS-8 drivers Vista and win 7
  248. VT Windows 7
  249. wavey lines if using sx8 or sx84 ??
  250. Newtek RTV codec not loaded in new 4.6 install