Results 1 to 3 of 3

Thread: TC1 - Trouble Streaming and Recording on a single encoder

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Winter Park
    Posts
    102

    Question TC1 - Trouble Streaming and Recording on a single encoder

    I previously have been able to stream one or both of the TC1s encoding channels to disk and to RTMP destinations. However if I have record to disk and an RTMP stream it logs the following error:

    20180511 18:13:36.147 [STREAM0] record file: D:\Crummer_Grad.mp4
    20180511 18:13:36.148 [EFLSH] [2018-05-11 18:13.36 (High)] Streaming Channel 1: Missing or invalid broadcast URL or Stream ID. Please check your stream settings.

    Before I go restoring and such has anyone seen this? If I only record or only stream to the rtmp end point it works without changing configuration so the broadcast URL or stream ID error seems in correct since the RTMP point works without editing once recording is turned off.

    Thanks.

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,416
    I think this stream ID but was fixed a couple weeks ago. If the current release doesn't have the fix, you could contact QA for a beta version.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Winter Park
    Posts
    102
    Thanks,

    Will reach out to them.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •