Results 1 to 7 of 7

Thread: Bandglue

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Location
    Braham, Minnesota
    Posts
    22

    Bandglue

    Has anyone noticed how slow bandglue has become with 2018?

    I have the 3rdpowers plugins and there banglue is a dream compared to lightwaves.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    a place
    Posts
    1,077
    yeah, i think it changed how it worked or seems to have changed. wonder if the old one can be added to 2018?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    US
    Posts
    4
    It looks like bandglue is half-undressed... before, everything happened under the hood. Now, you select in polygon mode (as before), LW then switches to edge mode, deletes loop, and has to be switched back to polygon mode manually. Maybe it needs a few more lines of code?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Location
    Braham, Minnesota
    Posts
    22
    Something is definately wrong with it. They messed something up. I'll stick to using my 3rd power plugins but Newtek needs to address modeler eventually. Thank god for plugin community!

  5. #5
    Founding member raymondtrace's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    341
    I'm not seeing speed issues but the switch to edge selection mode afterwards is certainly a nuisance.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    a place
    Posts
    1,077
    dont fix wot aint broken. on the other hand... rounder, UV tools, CC subdivs, yada yada

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Location
    Braham, Minnesota
    Posts
    22
    Also running into a problem this morning with the mirror tool. Mirrors the poly's but leave's some flipped and leaves them also non planer.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •