Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Spark setup issue

  1. #16
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    17,553
    OK, thanks John. We'll look into this a bit.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  2. #17
    Registered User
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Selinsgrove, PA
    Posts
    13
    I am experiencing the same exact problem. (MIND LOSING EXPERIENCE!)

  3. #18
    Registered User
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Selinsgrove, PA
    Posts
    13
    I am experiencing the same problems. Tried direct connect with Mac OSx -- didn't work! Help!

    Customer service has not been answering the phone for me this week. Tried multiple times as long as 40 - 45 minutes per.
    Last edited by John Freedom; 10-12-2017 at 10:17 AM.

  4. #19
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    17,553
    If these problems remain, I'd suggest working through them with CS.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •