Follow us on Facebook Follow us on Twitter Flickr Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    LightWave Cop erikals's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    tinyurl raithere
    Posts
    13,825

    Inserting a Color Scheme, Layout



    StateButtonColor 85 93 111
    DragButtonColor 85 93 111
    DialogButtonColor 85 93 111
    ActionButtonColor 85 93 111
    ToolButtonColor 85 93 111
    ButtonSelectedText 255 207 62
    ButtonSelectedColor 49 65 97
    WindowBackgroundColor 55 58 64
    GridColor 51 53 59
    AxesColor 38 39 45
    BackgroundColor 0 0 0
    ViewportBackgroundColor 65 68 77
    Last edited by erikals; 08-13-2013 at 05:47 AM.
    LW vidz   DPont donate   FogBugz   RHiggit   IKBooster   My vidz

  2. #17
    Valiant NewTeKnight Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Burbank, California, USA
    Posts
    12,797
    Quote Originally Posted by erikals View Post
    Matt, any idea why the Button splash doesn't work?
    Not sure, I would have to check. I never used it myself because it never worked 100% from when it was included. I would rather take the option out, same with the background splash. I don't think they really add anything to the UI, at least not the way they were done.
    UX / Product Design Manager
    LightWave 3D Group
    A Division of NewTek Inc.
    ______________________________________________
    www.pixsim.co.uk : LightWave Video Tutorials & Tools

    "Beautiful things are easier to use" - Don Norman


  3. #18
    LightWave Cop erikals's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    tinyurl raithere
    Posts
    13,825

    it seems some like the background splash, so maybe keep it. (doesn't hurt i guess)
    for the button splash, yeah, if it's not a 1-2-3-fixed thing i'd just remove it...
    LW vidz   DPont donate   FogBugz   RHiggit   IKBooster   My vidz

  4. #19
    Super Member JohnMarchant's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Sans Souci, Mahe, Seychelles
    Posts
    2,000
    Agreed not really much point to the button splash, background can be useful. What i would really like is the ability to use an image as a watermark in the render options overlay. Is there a way to do this to watermark ones work without doing it in post.
    Alienware M18XR2 (18.4" Screen)
    Intel i7 3630 2.4GHz
    Windows 7 64Bit
    NVidia GeForce 660M x 2
    750GB HDD, 32GB SSD
    32Gb Ram

    LightWave 11.5 & 11.6

    Heavy as hell but a little powerhouse.

  5. #20
    Pretty The only thing I've ever done is change the background colour in Modeler to be a few shades lighter (or was it darker? Damn I can't remember...) so I could actually see what I was doing (stupid buggy eyes had trouble discerning the difference between the Default colour and the original background).

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:40 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Copyright 2000-2012, NewTek
vBulletin Skin By: PurevB.com