Follow us on Facebook Follow us on Twitter Flickr Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Finland
    Posts
    1

    oops i pressed the wrong button

    ..and now I'm seeing this:


    instead of this:


    What should I do?

  2. #2
    Old Dog Learns New Tricks RudySchneider's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Boulder Creek, CA
    Posts
    1,198
    You need to click the circled drop-down, then select the desired view. I might also suggest that you READ THE MANUAL!

    I can also highly recommend William Vaughan's instructional videos, here.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Drawing1.jpg 
Views:	35 
Size:	140.9 KB 
ID:	103174  
    Last edited by RudySchneider; 04-03-2012 at 10:14 AM.
    There are no problems, only opportunities...

  3. #3
    TrueArt Support
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Poland
    Posts
    5,600
    On right side of Perspective drop-down there is "Textured" in one screen-shot, in other there is "Wireframe".

  4. #4
    Super Member JonW's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    2,111
    Quote Originally Posted by RudySchneider View Post
    I can also highly recommend William Vaughan's instructional videos, here.
    Watching someone use various tools even if you have no idea what's going on is still worthwhile.

    You will get further ahead & much quicker with William's videos.


    When all else fails I also use the manual!
    Procrastination, mankind's greatest labour saving device!

    W5580x2, Mac Mini, Spyder3Elite, Dulux 30gg 83/006 72/008 grey room, XeroxC2255
    Farm 5450 940 920x2 5335, UPS EvolutionS 3kw+2xEXB

  5. #5
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    4,335
    Either that or it's the fact that the Box tool is creating subdivisions that is the problem. A bit more info would certainly help. If that's what is confusing you using the left/right cursor keys while your mouse pointer is over a viewport will decrease/increase the number of segments. You can also use the Numeric window (I advise keeping it open all the time) and change the segment number in there.

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    FX-8350 x8 4.2 GHz, Windows 7 Home Premium 64-bit, nVidia GeForce GTX 660 Ti (331.58) with 1344 CUDA cores, 16GB RAM
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (306.97) with 192 CUDA cores, 8GB RAM, Windows 7 Professional
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 2 GB RAM, 10.9 Mavericks

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:44 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Copyright 2000-2012, NewTek
vBulletin Skin By: PurevB.com