Follow us on Facebook Follow us on Twitter Flickr Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bismarck, ND
    Posts
    4

    Where can I get an RS-8 driver?

    Hi! I'm new at my job and am working on a VT5 machine running Windows Vista. I found an RS-8 in a locker somewhere and have been using it with great success for a few months. Now the computer tells me that it's an "unknown device". I've hunted the forums here but haven't found a way to locate the driver to force Windows to recognize this device. I have VT4 and VT5 disks but don't see anything specifically for the RS-8.

    Is the driver for this unit available for download? I have read that many people have had their RS-8's die on them multiple times. I'm not sure that's the case just yet. I've added a powered USB hub and all that, but for some reason it just isn't recognized. This machine ate a DLL or two a while back, so perhaps that's what happened here.

    I also looked for a Drivers folder in any of the VT directories, but came up empty. Any help would be greatly appreciated. Thanks!

    Clint F

  2. #2
    Grizzled Veteran jcupp's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bloomington, IN
    Posts
    1,366
    In the c:\program files\newtek\VT5 folder there should be RS-8 driver folder.
    -Jeff


    My TriCaster Blog
    TriCaster Tally Lights

    Gear Used: TC 855, TC 40, 3Play 4800, TC8000

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bismarck, ND
    Posts
    4
    Thanks for the quick reply Nope...sadly, there's no RS-8 driver folder. I see a bunch of .dll's floating around in that directory, but nothing with RS-8 in the title. This machine received a fresh install back in April but I didn't perform it. It had been upgraded from VT4 to VT5 previously.

    Is there a download available?

    Cf

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bismarck, ND
    Posts
    4
    I got this squared away today. I installed the 5.3 update, which DID put the "RS-8 Drivers" folder where it should be. I then had to reboot a couple of times but things came up properly and the switcher is working normally.

    How it worked in the first place is beyond my comprehension.

    Cf

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Longview, TX
    Posts
    7

    RS-8 and VT(5) 5.3 update

    I am having same issue...
    how or where do I go to get the VT 5.3 update?

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 02:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Copyright 2000-2012, NewTek
vBulletin Skin By: PurevB.com